19 Flares 19 Flares ×

Du kender sikkert den berømte whiskysauce fra Jensens Bøfhus – man kan sagtens lave en sauce selv, der smager endnu bedre. Den er ikke svær at lave, og den er billigere end Jensens købeversion fra supermarked.
Hvis du en dag skal imponere din svigermor eller din familie, er det oplagt at lave denne sauce! Man kan bruge en hvilken som helst whisky – jeg brugte selv en skotsk Dalwhinnie whisky.

Whiskysovs

Til opskriften brugte jeg:
2,5 dl piskefløde
1 spsk soya
0,5 dl barbequesauce med røgsmag (kan bl.a. købes i Rema 1000)
2 tsk timian
3 spsk tomatpuré
2 spsk whisky (måske mere efter behag – smag selv til)

Kom fløde, soya, barbequesovs og krydderier i en gryde, og bring det i kog. Lad det koge ca. 5 minutter og tilsæt herefter whisky. Smag eventuelt til med salt, peber og lidt mere whisky.

19 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 19 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 19 Flares ×