8 Flares 8 Flares ×

En sommeraften skulle vi grille og fandt på denne lækre marinade, som jeg gerne vil dele med jer. Denne kan anvendes til forskellige kødtyper som eksempelvis kylling, mørbrad og svinekam.  Whiskyen tilføjer en god røgaroma til marinaden og virker smagsforstærkende. Jeg har brugt en Lagavulin 16 års whisky, men man kan også bruge andre whiskytyper, bare den er godt røget.

Whiskymarinade

Til opskriften har jeg brugt:
1 spsk ketchup
En stor dåse tomatpuré
1 tsk citronsaft
1 tsk rødvinseddike
1 spsk olivenolie
1 tsk soya
1 tsk røget paprika
1 tsk edelsüss paprika
1 tsk herbes de Provence
1 tsk ramsløg
2 tsk whisky
1 spsk sirup
1 spsk vand 

8 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 8 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 8 Flares ×