80 Flares 80 Flares ×

Jeg fandt en æske Toms skildpadder, som havde gemt sig bagerst i skabet – jeg fik straks lyst til at lave en skildpaddeis på min ismaskine.

Skildpaddeis

Opskrift
8 Toms skildpadder
½ liter piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk flormelis

Pisk de pasteuriserede æggeblommer med flormelis til en luftig og cremet masse. Hak skildpadderne og rør dem i æggemassen. Pisk fløden til let skum og bland det i æggemassen. Kør iscremen på ismaskinen i ca. 20 minutter, og derefter skal den i fryseren i minimum 1 time. Opskriften giver 900 ml fløjsblød og cremet skildpaddeis.

Jeg bruger en dejlig italiensk ismaskine, som giver en perfekt cremet is. Det er en investering, men det er det hele værd, når man smager isen. På trods af den fine maskine lever vi ikke af is hver dag, men når vi en gang imellem skal have is, skal det også være topkvalitet!

80 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 80 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 80 Flares ×