6 Flares 6 Flares ×

Denne dessert er en skøn kombination af noget sødt, frisk, blødt og sprødt. Den blev opkaldt efter den russiske balletdanserinde, Anna Pavlova, der blev betragtet som en af de største balletkunstnere nogensinde.

Den er perfekt at lave en dag, hvor du gerne vil imponere dine gæster. Det bedste er, at du sagtens kan lave desserten dagen forinden.

Pavlova med bærsymfoni

 

Opskrift
1 dl pasteuriserede æggehvider
1/2 tsk eddike
150 g flormelis
125 g marcipan 
2 dl piskefløde
2 dl græsk yoghurt
2-3 tsk vaniljesukker
1/2 kg sommerbær (hindbær, solbær og brombær)

Pisk de pasteuriserede æggehvider, eddike og halvdelen af flormelis til stift skum. Vend resten af flormelis i, og pisk videre, til det hele er stift igen.

Riv marcipanen i marengsmassen, og vend det hurtigt sammen. Tegn en cirkel (diameter: 20-24 cm) på et stykke bagepapir. Placer marengsbunden på en bageplade, og bag den i 30-40 minutter ved 150 grader, indtil den er sej i midten. Afkøl den færdigbagte bund på en rist.

Pisk fløden til skum. Bland flødeskum og græsk yoghurt sammen og smag til med vaniljesukker. Fordel cremen oven på marengsbunden og pynt med sommerbær.

6 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 6 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 6 Flares ×
Konrad Kaskelot - plakater til børneværelset