1 Flares 1 Flares ×

For et par måneder siden blev jeg kontaktet af BoligLiv (et af mine favoritmagasiner), der havde besøgt min blog og forelsket sig i mine lyserøde marcipankager med kirsebærskum. De ville gerne bruge billedet af kagerne til en lille artikel, hvor de omtaler nogle forskellige madblogs, man bør tjekke ud her i sommeren. Det kunne jeg ikke sige nej til – man bliver altid så glad og stolt, når folk kan lide det, man laver.

Jeg blev derfor også super glad, da jeg modtog juli-udgaven af BoligLiv. Mine kager ser knaldgodt ud i bladet, og de har skrevet nogle dejlige søde ord omkring min beskedne blog. Mange tak 🙂 Mine kager er kommet i godt selskab med hele 7 andre skønne kager fra blogkolleger.

Omtale BoligLiv

Kirsebærsæsonen er i gang, så det er en god undskyldning for at lave marcipankager med kirsebærskum – opskriften finder du her

Marcipankage med kirsebærskum

1 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 1 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 1 Flares ×
Konrad Kaskelot - plakater til børneværelset