0 Flares 0 Flares ×

Jeg har haft en fed oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Den 2. februar 2014 var jeg på Formland UPgraded i Herning for at optræde i SHOW UP demokøkkenet. Mange kender måske primært Formland UPgraded for design, bolig og livsstilsprodukter, men i år var der også en hel hal med spiselige lækkerier, delikatesser, vin og meget mere mums.

Madsymfonien på Formland UPgraded

Det var i samme hal, at Show UP demokøkkenet var. Forskellige kokke og ildsjæle inden for fødevarer og madlavning fortalte og lavede smagsprøver. Der var flere shows om dagen. Nogle af de andre “optrædende” var Ann-Christine Hellerup Brandt – www.valdemarsro.dk, Lasse Skjønning Andersen – GRØD og Jakob Gjerullf – Plantefabrikken samt en række andre.

Madsymfonien på Formland UPgraded

Da jeg normalt “folder” mig ud bag et tastatur og ikke i et SHOW UP demokøkken (med publikum), blev jeg meget stolt og lidt nervøs, da Pernille fra Eckmann Alive Studio kontaktede mig for at høre, om jeg ikke kunne tænke mig at komme og lege med.

Madsymfonien på Formland UPgraded

Det blev til en optræden med temaet “MADBLOGGERENS LÆKKERIER MED LAKRIDS” i samarbejde med LAKRIDS by Johan Bülow, der omhandlede desserter og søde lækkerier med lakrids.

Madsymfonien på Formland UPgraded

 

Madsymfonien på Formland UPgraded

Jeg startede med at fortælle lidt omkring mig selv og om det at være madblogger. Herefter gik det helt i lakrids 🙂 Jeg lavede en række forskellige kager og skønne sager. Så var det blevet tid til at prøvesmage mine kreationer, og heldigvis var der ikke problemer med at skaffe frivillige. Rub og stub blev spist, så det betegner jeg som en succes. Jeg havde en skøn oplevelse og mødte en masse dejlige lakridselskende mennesker.

Madsymfonien på Formland UPgraded

Madsymfonien på Formland UPgraded

 

Opskrifterne fra min optræden kommer på bloggen i løbet af denne uge.

De første er allerede klar:

Tærte med lakridsmazarin, jordbær og lakridsmarengs

Chokomarcipankage, LOVE, hindbærgelé og lakridscreme

Lakridsfudge med chili-tranebær lakrids

Lakrids- og appelsinfudge med saltlakrids

Lakrids- og pebermyntemousse

Lakridscupcakes med stout, sød lakrids og lakridsfrosting

 

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×
Konrad Kaskelot - plakater til børneværelset