5 Flares 5 Flares ×

Jeg blev inspireret af en bekendt til at lave disse meget lækre knækbrød. Hun havde opskriften på verdens bedste knækbrød fra hendes farmor, og den var jeg nødt til at afprøve med det samme. Hjemmebagt knækbrød smager dejligt – det er nemt at lave og samtidig meget sundt! Her kommer opskriften og stort tak til Nina og farmor.

Knækbrød

Opskrift
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl hakkede græskarkerner
2,5 dl hvedemel
1 dl rugmel
2 dl vand
0,8 dl rapsolie
1 tsk. bagepulver
0,75 tsk. salt

De tørre ingredienser røres sammen. Tilsæt vand og olie. Rør massen til en jævn dej. Del dejen i 2 lige store portioner. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste lag bagepapir, og skær dem ud med en kniv i ønsket størrelse. Bages ved 200°C i ca. 20-25 minutter på den midterste rille i ovnen. Afkøl de færdige knækbrød på en rist. De kan spises uden noget, men smager også lækkert med hjemmelavet æblesmør.

5 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 5 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 5 Flares ×