3 Flares 3 Flares ×

En af mine favoritretter er en italiensk inspireret kødsovs, der smager skønt og passer perfekt til den travle hverdag. Resterne kan fryses ned, og bruges til nem aftensmad en dag, hvor man ikke orker at lave mad, men heller ikke vil gå på kompromis med den gode smag.

Kødsovs

Opskrift
800 g hakket oksekød
4 rødløg
400 g revne gulerødder
4 bladselleri
800 g hakkede tomater
180 g tomatpuré
3,5 dl rødvin
2 fed hvidløg
2,5 spsk røget paprika
3 tsk salt
2 tsk Edelsüss paprika
1 tsk peber
1 spsk oregano

Skyl bladselleristænglerne, skræl gulerødderne og pil løgene. Det hele hakkes fint. Olivenolie varmes op i en stor gryde, og heri svitses grøntsagerne 5-10 minutter. Tilsæt det hakkede oksekød, og sørg for at brune det godt. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, hvidløg, rødvin og de andre krydderier. Lad kødsovsen koge ved svag varme i 1 time. Smag til med salt og peber samt eventuelt andre krydderier.

Servér med hjemmelavet tagliatelle pasta, blandet salat og pynt med friske basilikumblade og revet Grana Padano ost.

3 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 3 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 3 Flares ×
Konrad Kaskelot - plakater til børneværelset