Jubii, nu er der kun tre uger til 1. december, og det skal fejres med årets første opskrift på juleknas. Hjemmelavet julekonfekt smager meget bedre end noget fra supermarkedet, og det tager kun 15 minutter og at lave disse vidunderlige chokoladefrugtstykker. Børn kan også sagtens være med til at lave konfekten, så hyg jer med hinanden og nyd den kommende julemåned!
Opskrift
230 g hvid chokolade
25 g usaltede pistacienødder
50 g saltede peanuts
90 g tørrede figner
50 g tørrede abrikoser
1 tsk revet skal af en usprøjtet appelsin
Smelt den hvide chokolade over et vandbad. Skær de tørrede figner og abrikoser i mindre stykker. Kom pistacienødder, peanuts, figner, abrikoser, revet skal af en appelsin i en skål og tilsæt den smeltede chokolade. Sørg for at røre det godt sammen. Kom chokolademassen i en plastikbøtte (10×18 cm), der er foret med bagepair. Stil den til afkøling i køleskabet i en time. Skær chokoladen i mundrette stykker og pak dem i karamelpapir.