114 Flares 114 Flares ×

Blæst, regn og gråvejr – indtil videre har det ikke været den mest opløftende start på 2014. I går var det igen lige vejr til at sidde indenfor i stearinlysets skær, kigge ud ad vinduet på regnen, drikke varm te og spise nybagte cookies – så det gjorde jeg.

 

Cookies med Toffifee

Jeg havde nogle Toffifee i overskud, efter at jeg lavede julebrownies. De blev brugt i en portion cookies. Sprøde lækre cookies som smager af flere. Dejlig karamel, chokolade, hasselnødder og nougat – ja, det er utroligt, hvad Toffifeen i smeltet form kan gøre ved en cookie. Glem slankekuren en dags tid, og lav en portion cookies…friste, friste 🙂

 

Cookies med Toffifee

 

Opskrift (15 stk.)

80 g smør
100 g brun farin
Et halvt sammenpisket æg
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
100 g mel
125 g Toffifee

Rør smør og brun farin godt sammen i en røremaskine. Tilsæt æg og rør godt. Bland vaniljesukker, bagepulver og mel sammen, og rør det i dejen. Tilsæt grofthakket Toffifee til dejen.

Tænd ovnen på 180°C varmluft. Form dejen til 15 lige store kugler. Sæt dejkuglerne på en bageplade med bagepapir – sørg for at lave god afstand imellem. Tryk forsigtigt kagerne let flade. Bag kagerne i 10-12 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist. Opbevar dem i en tætsluttende kagedåse foret med bagepapir.

 

Cookies med Toffifee

114 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 114 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 114 Flares ×