38 Flares 38 Flares ×

Jeg har ikke arbejdet så meget med trøfler, men nu, hvor jeg har juleferie, vil jeg afprøve en kombination af to rigtig gode ingredienser – chokolade og lakrids. Egentlig er det en dejlig mørk chokoladetrøffel tilsat Johan Bülows skønne lakridssirup og lakridspulver. Herligheden er til slut pudret med pulveriseret lakridsekstrakt. God fornøjelse, og husk det er voksenlakrids 🙂

Chokoladelakridstrøfler

Opskrift (ca. 24 trøfler)
1 dl piskefløde
2 tsk smør
230 g mørk chokolade (70% kakaoindhold)
1,5 spsk Johan Bülow Sweet Liquorice Syrup
3/4 tsk Johan Bülow Raw Liquorice Powder
Pulveriseret lakridsekstrakt til pynt

Varm fløden op i en gryde. Tilsæt smør, så snart der begynder at komme små bobler. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom den i en skål. Hæld den varme flødeblanding over chokoladen. Rør langsomt, indtil chokoladen er opløst og massen er ensartet. Tilsæt Sweet Liquorice Syrup og Raw Liquorice Powder og smag til. Stil skålen i køleskabet indtil næste dag.

Lad den kolde chokoladetrøffel stå en times tid ved stuetemperatur. Form små kugler af chokoladen med en ske.
Kuglerne vendes i pulveriseret lakridsekstrakt, kakaopulver eller hakkede nødder. Stil de færdige chokoladetrøfler i køleskabet igen.

38 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 38 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 38 Flares ×
Konrad Kaskelot - plakater til børneværelset