38 Flares 38 Flares ×

Brændte mandler med revet citronskal, drys af havsalt og lakridspulver. Den har det hele – sød, sur, salt og lakridssmag. Det lavede jeg som lille snack tidligere på ugen, da jeg var lækkersulten og forsøgte at lave noget, som ikke var alt for usundt.

Brug mandlerne som en lækker lille snack til en hyggelig tv-aften eller når du er på farten – find selv på en anden undskyldning. Kombinationen af de salte, søde, syrlige noter samt lakridsen gør de sprøde knasende mandler sååå lækre 🙂

Brændte mandler med citron, havsalt og lakridsdrys

 

Opskrift
2,5 dl vand
2 dl sukker
200 g mandler
1 tsk. revet skal af en usprøjtet citron
Et drys havsalt
Et drys Johan Bülow Raw Liquorice Powder

Kom vand, sukker og mandler i en pande. Tænd for høj varme, og sørg for at røre jævnligt i panden. Alt vandet skal fordampe, og først når sukkermassen begynder at give en knitrende lyd, hældes mandlerne ud på et stykke bagepapir. Sørg for at fordele mandlerne på bagepapiret, så de ikke hænger sammen. Når mandlerne har kølet lidt af, men stadigvæk er lune, tilsættes citronskal, havsalt og lakridspulver. Afkøl mandlerne helt og drys eventuelt mere citronskal og lakridspulver på inden servering. Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder.

 

38 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 38 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 38 Flares ×
Konrad Kaskelot - plakater til børneværelset