0 Flares 0 Flares ×

Ved denne tid sidste år lancerede jeg min blog www.madsymfonien.dk, og sikke meget der er sket i løbet af året. Mit lille hyggeprojekt er blevet til en rigtig lille tidsrøver, for man kan bruge meget tid – men det er så spændende, hyggeligt og givende. Jeg holder rigtig meget af at udvikle og eksperimentere i mit køkken og dele mine projekter på bloggen. Jeg har selvfølgelig også et “rigtigt” arbejde, der skal passes – så mange aftener og weekender står i kager og bloggens tegn.

Takket været bloggen er jeg også kommet i gang med en række spændende projekter og har mødt nogle dejlige mennesker.

Her er nogle highlights:
– Jeg blev kontaktet af Ulrik fra whisky.dk. Nu skriver jeg fast om mad og whisky til Whisky & Rom magasinet 4 gange om året (den nyeste udgave af magasinet er udkommet i dag)

– Journalist, Mette Grith Sørensen, har skrevet en flot artikel om mig og bloggen til Holstebro Onsdag (tjek også hendes nye blog)

– Bloggen blev nævnt i BoligLiv (magasinet fra juli 2013) – det er jeg så stolt over, da det er et af mine favoritmagasiner – se opskriften

– Journalist, Hans Mikkelsen, fra Herning Folkeblad fik også lavet en rigtig god artikel om mig, bloggen og whisky. Jeg lavede en opskrift til samme artikel – se opskriften

– Hele to gange er nogle af mine kageopskrifter blevet kåret til månedens kage på Johan Bülow Facebookside
Se mere her: Hindbærkage med lakridskaramel og lakridscupcakes

– Jeg har også leveret en række opskrifter til Ude & Hjemmes hjemmeside – se mere

Det er gået stærkt, og der er sket en masse – men det er så spændende og super sjovt, selvom det kan være hårdt arbejde.

Udvalgte opskrifter
I løbet af det seneste år har jeg lavet mange gode forskellige kager og desserter, og hvis jeg skal fremhæve nogle af dem, så må det være følgende:

Madsymfoniens kager

1. Chokolademarcipanbund med hvid lakridsmousse
2. Appelsin- og lakridsis
3. Cookies med heksehyl
4. Hindbærkage med lakridskaramel
5. Honningbomber
6. Hvid chokoladekage med whiskymousse
7. Kirsebærlakridsfudge
8. Sommerkage
9. Mors Dags kage
10. Marcipankage med kirsebærskum

Fremtiden
Hvad sker der på bloggen i fremtiden? Ja, bloggen skal stadigvæk passes og plejes med alle de opskrifter og kærlighed, den kan klare. Jeg må nok erkende, at det søde køkken med desserter og kager fylder godt på bloggen, men jeg håber lidt, at jeg kan lave en forret eller hovedret fra tid til anden og offentliggøre dem på bloggen. Brød er også noget, jeg kunne tænke mig at dyrke endnu mere.

I har måske også lagt mærke til mig i højre hjørne i toppen af bloggen? Jeg står med en tallerken fyldt med lækre sociale medier. Et af mine mål er nemlig at være mere aktiv på dem. Nogle vil blive brugt til kommentarer, indlæg, meninger, lækre fotos, oplevelser eller øjebliksbilleder – godt og blandet men stadigvæk med fokus på mad, kager og desserter. Så vælg et eller flere fra sociale medier fra tallerkenen – måske skrives vi ved?

En stor tak til alle de dejlige mennesker der læser min blog eller følger Madsymfonien på Facebook for at se, hvad jeg laver i køkkenet. Det fantastisk at høre fra jer og jeres oplevelser med mine opskrifter – det varmer rigtig meget.
PS: Også en stor tak til familie, venner og kolleger for jeres ærlige feedback og hjælp med testsmagning (uden jer ville jeg veje 25 kg mere).

Konkurrence
I overskriften på indlægget lovede jeg en lille konkurrence. Det er faktisk ret nemt – alle kan være med i konkurrencen.

Hvad skal man gøre?
Skriv en kommentar til dette indlæg – det kan være en hilsen, din ynglingskage eller forslag/input/ideer til bloggen. Og “synes godt om” Madsymfonien på Facebook, hvis ikke du allerede har gjort det.

Hvad kan man vinde?
Jeg har købt et bolsjesæt (det er ikke sponsoreret) 🙂
Bolsjesættet fra Urtegaarden indeholder ingredienser, tilbehør og opskrifter til at lave 6,9 kg bolsjer. Det er super hyggeligt at lave bolsjer en regnvejrdag og oplagt til efterårsferien.

Det med småt
Efter en uge udtrækker jeg en tilfældig vinder, og jeg sender derefter indenfor rimelig tid bolsjesættet til vinderen (det kan ikke byttes til kontanter). Vinderen får naturligvis direkte besked.

Madsymfoniens konkurrence

Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer. Stor tak til alle der følger med.

 

Vinder af konkurrencen
Stor tak til alle jeres dejlige kommentarer og hilsner – det er super skønt at høre fra jer. Jeg har blandet alle deltagernes navne og udtrukket en vinder. Stort tillykke til den heldige vinder som er Freja Lyno-Hansen (jeg kontakter dig pr. e-mail).
Igen en stor tak til jer alle – dejligt, at I har tid og lyst til at følge med i, hvad jeg går og laver i køkkenet.

Mange kagehilsner fra Helle – Madsymfonien.dk

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×
Konrad Kaskelot - plakater til børneværelset